Отборът на Арсенал е най-близо до подписването с украинския талант -

...
Отборът на Арсенал е най-близо до подписването с украинския талант -
Коментари Харесай

Арсенал е на крачка от подпис с украински талант

Отборът на Арсенал е най-близо до подписването с украинския талант - Михайло Мудрик, който играе в Шахтьор Донецк.

Много огромни европейски грандове като Ливърпул и Арсенал демонстрираха интерес към 21-годишния футболист. Все отново, " артилеристите " са най-близо до Мудрик. От клуба са предложили към 40 милиона евро, макар че Шахтьор изиска 100 милиона за звездата си. Самият Михайло Мудрик бе отчаян от този факт, тъй като съгласно него по този начин сегашния му тим ще забави прекосяването му в европейски гранд, което е една от фантазиите му.

„ Когато разбрах за цената си, не бях просто сюрпризиран – бях шокиран. Няма да укривам, че бях доста смутен. Сумата слага преграда за прекосяването ми към топ шампионата, за който толкоз мечтаех. Не мога да кажа, че фантазията ми е убита, само че ранена - това е несъмнено ", бяха думите на футболиста.

Нещо в украинския клуб очевидно се е трансформирало, щом се замислят върху оферта, която е на стойност 40 милиона, към които, несъмнено, ще бъдат добавени и бонуси за футболиста. Младежът има 7 гола в 12 мача в шампионата на Украйна, а той блесна и в груповата фаза на Шампионска лига. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР